សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សានុសិស្ស និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាភាសាកូរ៉េ ចូលរៀននៅថ្ងៃទី14 ខែមីនា ឆ្នាំ2018 ខាងមុខនេះ។

កម្មវិធីសិក្សារួមមាន៖
1. កម្មវិធីសិក្សាភាសាកូរ៉េមូលដ្ឋានគ្រឹះនិងសម្រាប់បន្តថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា (IKP)
2. កម្មវិធីសិក្សាវិញ្ញាសាពិសេសត្រៀមប្រលងទៅធ្វើការនៅកូរ៉េ (EPS-TOPIK)
3. កម្មវិធីសិក្សាសន្ទនាភាសាកូរ៉េ (KLC)
4. កម្មវិធីសិក្សាត្រៀមប្រលងសមត្ថភាពភាសាកូរ៉េ (TOPIK)
ទទួលធ្វើតេស្តនិងចុះឈ្មោះចាប់ពីថ្ងៃច័ន្ទដល់ថ្ងៃសុក្រជារៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ។
សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម សូមទាក់ទងមកកាន់ទូរស័ព្ទលេខ៖ 093 777 991 / 096 521 111 និង 011 753 775.
សូមអរគុណ!

The 23rd Graduation Ceremony for The Foundation Year Program on 26 September 2018.
The ASEAN Ambassador Partner Lecture Series on “the EU Policies and Actions on Climate Change and Environment” 26 September 2018
The Planting Ceremony of the Romduol Tree, presided by His Excellency George Edgar, Ambassador the European Union to the Kingdom of Cambodia. 26 August 2018.
Tree planting inside the university by H.E. Ambassador and H.E. Samraing Kamsan, a Member of the Board of Trustees, a Special Representative of H.E. Dr. Kao Kim Hourn, President of the University of Cambodia.
The activities of staffs and volunteer students providing information about scholarship offering as well as available majors of The University of Cambodia during "My University and Self Discovery" on 23rd September 2018.
(តង់ទី២): ក្រុមកីឡាបាល់ទាត់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ប៉ះជាមួយសុខាភិបាលស្ទឹងត្រែង ក្នុងកម្មវិធីប្រកួតកីឡាជាតិថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា នៅពហុកីឡាដ្ឋានជាតិ នៅថ្ងៃទី២៤ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨
(តង់ទី១): ក្រុមកីឡាបាល់ទាត់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ប៉ះជាមួយសុខាភិបាលស្ទឹងត្រែង ក្នុងកម្មវិធីប្រកួតកីឡាជាតិថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា នៅពហុកីឡាដ្ឋានជាតិ នៅថ្ងៃទី២៤ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨ -53:02