សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សានុសិស្ស និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាភាសាកូរ៉េ ចូលរៀននៅថ្ងៃទី14 ខែមីនា ឆ្នាំ2018 ខាងមុខនេះ។

កម្មវិធីសិក្សារួមមាន៖
1. កម្មវិធីសិក្សាភាសាកូរ៉េមូលដ្ឋានគ្រឹះនិងសម្រាប់បន្តថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា (IKP)
2. កម្មវិធីសិក្សាវិញ្ញាសាពិសេសត្រៀមប្រលងទៅធ្វើការនៅកូរ៉េ (EPS-TOPIK)
3. កម្មវិធីសិក្សាសន្ទនាភាសាកូរ៉េ (KLC)
4. កម្មវិធីសិក្សាត្រៀមប្រលងសមត្ថភាពភាសាកូរ៉េ (TOPIK)
ទទួលធ្វើតេស្តនិងចុះឈ្មោះចាប់ពីថ្ងៃច័ន្ទដល់ថ្ងៃសុក្រជារៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ។
សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម សូមទាក់ទងមកកាន់ទូរស័ព្ទលេខ៖ 093 777 991 / 096 521 111 និង 011 753 775.
សូមអរគុណ!

(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យច្បាប់(CoL) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រសង្គម(CoSS) ស្ថិតក្នុងពូលA ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យច្បាប់(CoL) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រសង្គម(CoSS) ស្ថិតក្នុងពូលA ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
On August 25th , 2018, The University of Cambodia held the Comprehensive Exit Exam for Master’s Degree Programs, Promotion 10,11,12 and 14 Academic Year 2017-2018 and Good luck to all students taking the exams.
Activities of the first day (24-August-2018) of Camp Screening “iMedrix/ Unigen EKG Services” “Good HEALTH is The Best WEALTH”
On the 20th and 21st August 2018, staff and students from The University of Cambodia disseminated scholarship information about UC at national exam stations in Phnom Penh and a number of provinces in Cambodia.
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី២ រវាងសាលាតេជោសែន កិច្ចការរដ្ឋាភិបាល និងទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិ(TSS) ប្រកួតជាមួយ សាលាភាសាបរទេស(SFL) ស្ថិតក្នុងពូលB ថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី២ រវាងសាលាតេជោសែន កិច្ចការរដ្ឋាភិបាល និងទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិ(TSS) ប្រកួតជាមួយ សាលាភាសាបរទេស(SFL) ស្ថិតក្នុងពូលB ថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី២ រវាងមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាន និងគមនាគមន៍(CMC) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រ និងបច្ចេកវិទ្យា(CoST) ស្ថិតក្នុងពូលB ថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។