សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សានុសិស្ស និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាភាសាកូរ៉េ ចូលរៀននៅថ្ងៃទី14 ខែមីនា ឆ្នាំ2018 ខាងមុខនេះ។

កម្មវិធីសិក្សារួមមាន៖
1. កម្មវិធីសិក្សាភាសាកូរ៉េមូលដ្ឋានគ្រឹះនិងសម្រាប់បន្តថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា (IKP)
2. កម្មវិធីសិក្សាវិញ្ញាសាពិសេសត្រៀមប្រលងទៅធ្វើការនៅកូរ៉េ (EPS-TOPIK)
3. កម្មវិធីសិក្សាសន្ទនាភាសាកូរ៉េ (KLC)
4. កម្មវិធីសិក្សាត្រៀមប្រលងសមត្ថភាពភាសាកូរ៉េ (TOPIK)
ទទួលធ្វើតេស្តនិងចុះឈ្មោះចាប់ពីថ្ងៃច័ន្ទដល់ថ្ងៃសុក្រជារៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ។
សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម សូមទាក់ទងមកកាន់ទូរស័ព្ទលេខ៖ 093 777 991 / 096 521 111 និង 011 753 775.
សូមអរគុណ!

ការប្រឡងបញ្ចប់ការ សិក្សារបស់និស្សិតថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ ជំនាន់ទី២០ វគ្គទី៣ និងការប្រឡងបញ្ចប់ ការសិក្សារបស់និស្សិតថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង ជំនាន់ទី១៣ វគ្គទី៣ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៧-២០១៨​ ថ្ងៃសុក្រ​ ទី០២ ខែវិច្ឆិកា​ ឆ្នាំ២០១៨
Visiting Professors from Hongkong to The University of Cambodia 31 October 2018
ប្រកាសជ័យលាភី និងប្រគល់រង្វាន់ទៅដល់បេក្ខជនដែល បានចូលរួមការប្រកួតផលិតវីដេអូរបស់ សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជាប្រចាំឆ្នាំ២០១៨ នៅថ្ងៃទី ៣១ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៨។
ថ្ងៃអាទិត្យ ៤រោច ខែអស្សុជ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៨ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៨ ។ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំពិធីធ្វើបទបង្ហាញតម្រង់ទិសសម្រាប់វគ្គសិក្សាទី១ ឆ្នាំសិក្សា២០១៨-២០១៩ ទៅដល់សិស្ស-និស្សិតសិក្សាចុងសប្ដាហ៍ នៅសាលសន្និសីទសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាន់ទី៥
ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១រោច ខែអស្សុជ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៨ ។ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំពិធីធ្វើបទបង្ហាញតម្រង់ទិសសម្រាប់វគ្គសិក្សាទី១ ឆ្នាំសិក្សា២០១៨-២០១៩ ទៅដល់សិស្ស-និស្សិតសិក្សាវេណយប់ នៅសាលសន្និសីទសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាន់ទី៥
The University of Cambodia Academic Orientation 2018-2019 First Week of Term I:2018-2019 evening
ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១រោច ខែអស្សុជ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៨ ។ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំពិធីធ្វើបទបង្ហាញតម្រង់ទិសសម្រាប់វគ្គសិក្សាទី១ ឆ្នាំសិក្សា២០១៨-២០១៩ ទៅដល់សិស្ស-និស្សិតសិក្សាវេណរសៀល នៅសាលសន្និសីទសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាន់ទី៥