សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សានុសិស្ស និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាភាសាកូរ៉េ ចូលរៀននៅថ្ងៃទី14 ខែមីនា ឆ្នាំ2018 ខាងមុខនេះ។

កម្មវិធីសិក្សារួមមាន៖
1. កម្មវិធីសិក្សាភាសាកូរ៉េមូលដ្ឋានគ្រឹះនិងសម្រាប់បន្តថ្នាក់ឧត្តមសិក្សា (IKP)
2. កម្មវិធីសិក្សាវិញ្ញាសាពិសេសត្រៀមប្រលងទៅធ្វើការនៅកូរ៉េ (EPS-TOPIK)
3. កម្មវិធីសិក្សាសន្ទនាភាសាកូរ៉េ (KLC)
4. កម្មវិធីសិក្សាត្រៀមប្រលងសមត្ថភាពភាសាកូរ៉េ (TOPIK)
ទទួលធ្វើតេស្តនិងចុះឈ្មោះចាប់ពីថ្ងៃច័ន្ទដល់ថ្ងៃសុក្រជារៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ។
សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម សូមទាក់ទងមកកាន់ទូរស័ព្ទលេខ៖ 093 777 991 / 096 521 111 និង 011 753 775.
សូមអរគុណ!

Today is the third day of the 2nd annual Student Academic Leadership Conference. This event is hosted by students, for students at The University of Cambodia and will take place December 13-16, 2017 during the Morning, Afternoon, and Evening Sessions in the AirAsia Hall on the 8th floor.
College of Education students present at the Student Academic Leadership Conference on Friday Morning , 15 December 2017.
“College of Science and Technology students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Evening, 14 December 2017.”
(Part 3) “The Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon , 14 December 2017.”
(Part 2) “The Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon , 14 December 2017.”

( Part1) The Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Thursday Afternoon , 14 December 2017.