សុខភាពគឺជាទ្រព្យសម្បត្តិ

The 40th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Tan Sri Dr. Tony Fernandes, Group Chief Executive, AirAsia Group, with its fortieth Honorary Doctorate in Management in 2017.
The 39th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Prof. Din Merican, Associate Dean, Techo Sen School of Government and International Relations, with its thirty ninth Honorary Doctorate in International Relations in 2016. #UCCambodia #UC_Honorary_Doctorate_Degree
The 38th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor H.E. Dr. Philipp Rosler, Member of the Managing Board and Head of the Centre for Regional Strategies, World Economic Forum, with its thirty eighth Honorary Doctorate in International Relations in 2015.
The 37th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Oknha Dr. Chear Ratana, Director of the Union Commercial Bank, and Chairman of Akphiwat Ratana Visal Co., Ltd, with its thirty seventh Honorary Doctorate in Business Development in 2014.
The 36th Recipient:The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Mr. Wang Jiemin, Managing Director of China Fairwind (Cambodia) Investment Company Limited and Director of Fairwind (Holdings) Limited, with its thirty sixth Honorary Doctorate in Business Administration in 2014.
The 35th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Prof. David Cohen, Law Professor; Director of WSD Handa Center for Human Rights and International Justice; and Co-Director of the ASEAN Law and Integration Center, with its thirty fifth Honorary Doctorate in Humanitarian Law in 2014.
The 34th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Mr. Ralph A. Cossa, President, Pacific Forum CSIS, Honolulu, with its thirty fourth Honorary Doctorate in International Relations in 2013
The 33th Recipient: The University of Cambodia (UC) was indeed pleased to recognize and honor Dr. Greg Emery, Director, Global Leadership Center, Ohio University, U.S.A., with its thirty third Honorary Doctorate in Humanity in 2011.