11 July 2018: The Inauguration of the Laos Room on the 10th floor at The University of Cambodia Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and suit

Photo Album: The President of The University of Cambodia and The Management Team met with members of the 12th mandate of The University of Cambodia Student Senate (UCSS) on July 4, 2018.
ម្រងរូបភាពអនុស្សាវរីយ៍ដំណើរទស្សនកិច្ចមកកាន់ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជារបស់និស្សិតនៃ សាកលវិទ្យាល័យអុីនហា InhaUniversity) កាលពីថ្ងៃទី១៦ ខែមករា ឆ្នាំ២០១៤
កម្រងរូបភាពអនុស្សាវរីយ៍ក្នុងកម្មវិធី៖សាកលវិទ្យា ល័យកម្ពុជា(UC)និងសាកលវិទ្យាល័យ ជនជាតិក្វាងស៊ីនៃសាធារណរដ្ឋប្រជាមានិតចិន បានជួបប្រជុំគ្នាកាលពីថ្ងៃទី៩ខែមករាឆ្នាំ២០១៧
Student Academic Leadership Conference 12th-17th December 2016
កម្រងរូបភាពការធ្វើបាឋកថាក្រោមប្រធានបទ៖ "ហានិភ័យនិងឱកាស៖សិទ្ធិរបស់យុវជនក្នុង សហគមន៍សេដ្ឋកិច្ចអាស៊ាន"ថ្ងៃទី៩ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៦
កម្រងរូបភាពអនុស្សាវរីយ៍ក្នុងការស្វាគមន៍ឯកឧត្ដម Michael Tan ឯកអគ្គរដ្ឋទូតវិសាមញ្ញ និងពេញសមត្ថភាពនៃសាធារណរដ្ឋសិង្ហបុរី ប្រចាំព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
កម្រងរូបភាពអនុស្សាវរីយ៍នៃការសម្ពោធបន្ទប់សិង្ហបុរី (Singapore Room)កាលពីថ្ងៃទី៥ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០១៧។
កម្រងរូបភាពអនុស្សាវរីយ៍ស្ដីពីអន្តរវប្បធម៌ បទពិសោធន៍របស់ពលរដ្ឋអាមេរិកដើម កំណើតកម្ពុជាកាលពីថ្ងៃទី២៩ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៧។