សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សនិសិ្សត និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាភាសាជប៉ុនទាំងថ្នាក់ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង វគ្គសិក្សាថ្មីចូលរៀននៅថ្ងៃទី១៧ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។

ការប្រកួតពានរង្វាន់បាល់ទាត់បុរសសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ២០១៩បានត្រឡប់មកវិញហើយក្នុងវគ្គជម្រុះក្នុងពូលក្រោយ ពីសំរាកអស់រយៈពេល២សប្តាហ៍.ជួបគ្នានៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី០៦ ខែកក្តដា ឆ្នាំ២០១៩​ ខាងមុខនេះ។ ចាប់ផ្តើមនៅម៉ោង៣ៈ៣០​នាទី
នាងខ្ញុំឈ្មោះលីនសុលីណាសព្វថ្ងៃជានិស្សិត អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
ខ្ញុំបាទឈ្មោះ សេង វាសនា សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
The activities of staff and students of The University of Cambodia providing information about the study program at Kompot province on 1 & 2 July 2019.
A big congratulation to all Master Students Batch 2, Academic Year 2017-2019 who successfully completed their Master Research Papers (MRPs) as partial requirement for their Master Degree! Welldone!
មកស្តាប់ និស្សិត រឿន វាសនា ចែករំលែកបទពិសោធន៍ ពីការសិក្សា រៀន ២ មហាវិទ្យាល័យ ផង និងធ្វើការផង
នាងខ្ញុំឈ្មោះឡេងម៉ាឡាសព្វថ្ងៃជានិស្សិត អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
ខ្ញុំបាទឈ្មោះ តាត ​វិជ្ជា សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា