#UCCambodia #TSS #UCambodia #UCPhnomPenh

Activities for Exit Exams for Associate’s Degrees for Batch18 in Term 1; Bachelor’s Degrees for Batch 26 in Term 1; Master’s Degrees for Batch 15 16 17 18 19 & 20 Academic Year 2023-2024, on 09 April 2024.
យុវជនកាកបាទក្រហមកម្ពុជា ប្រចាំសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ចំនួន ១០រូប បានចូលរួមជាមួយថ្នាក់ដឹកនាំទីស្នាក់ការកណ្តាលកាកបាទក្រហមកម្ពុជា ក្នុងកម្មវិធីប្រគល់-ទទួលអំណោយរបស់កាកបាទក្រហមកម្ពុជា
The University of Cambodia (UC) today hosted its Academic Seminar 2024, led by Dr. Y Ratana, Vice President for Academic Affairs
នាព្រឹកថ្ងៃសុក្រ ១២រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស. ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២៤ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំពិធីសូត្រមន្តលើករាសី ដើម្បីអបអរស្វាគមន៍បុណ្យចូលឆ្នាំថ្មីប្រពៃណីខ្មែរខាងមុខនេះ ក៏ដូចជាមានការសម្ដែងរបាំត្រុដិ ដែលសម្ដែងដោយក្រុមនិស្សិតសាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិតនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាពិសេសដើម្បីជូនពរឆ្នាំថ្មីដល់គណ:គ្រប់គ្រង បុគ្គលិក គណ:សាស្ត្រាចារ្យ និស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
នាព្រឹកថ្ងៃសុក្រ ១២រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស. ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២៤ បន្ទាប់ពីកម្មវិធីសូត្រមន្តលើករាសី និងការសម្ដែងរបាំត្រុដិរួចមក គណ:គ្រប់គ្រង គណ:សាស្រ្តចារ្យ មន្រ្តីបុគ្គលិក សិស្ស-និស្សិតទាំងអស់នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានបន្ត លេងល្បែងប្រជាប្រិយខ្មែរ
សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា និងក្រុមហ៊ុនទូរស័ព្ទ OPPO បានសហការរៀបចំការប្រគុំតន្ត្រីដ៏ធំអស្ចារ្យមួយ ដើម្បីអបអរពិធីស្វាគមន៍បុណ្យចូលឆ្នាំថ្មី ប្រពៃណីខ្មែរ