សកម្មភាពសិស្ស-និស្សិត មកទស្សនាការតាំងពិព័រណ៍រូបថត UC នាថ្ងៃទី៣០ ខែមិថុនា​ ឆ្នាំ២០២២។ សូមបញ្ជាក់ថា៖ ការតាំងពិព័រណ៍នេះ គឺតាំងរហូតដល់ថ្ងៃទី ២៣ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ ២០២២ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាជាន់ផ្ទាល់ដី។

សកម្មភាពសិស្ស-និស្សិត មកទស្សនាការតាំងពិព័រណ៍រូបថត UC នាថ្ងៃទី២៩ ខែមិថុនា​ ឆ្នាំ២០២២។ សូមបញ្ជាក់ថា៖ ការតាំងពិព័រណ៍នេះ គឺតាំងរហូតដល់ថ្ងៃទី ២៣ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ ២០២២ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាជាន់ផ្ទាល់ដី។

ភ្នំពេញ ថ្ងៃទី២៩ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០២២ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាបានរៀបចំការប្រឡងបញ្ចប់វគ្គសិក្សាទី២ ថ្ងៃទី៣ ដោយរៀបចំការប្រឡងផ្ទាល់ក្នុងថ្នាក់ សម្រាប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង និងថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ ឆ្នាំសិក្សា ២០២១-២០២២ សូមបញ្ជាក់ថា៖ ការប្រឡងនេះមានរយៈពេល ៧ ថ្ងៃ គិតចាប់ពីថ្ងៃទី២៧ ខែមិថុនា រហូតដល់ថ្ងៃទី០៣ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០២២។

អបអរសាទរ🎉 ដល់ក្រុមកីឡាករ កីឡាការិនី អត្តពលកម្ម សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដណ្តើមបានមេដាយ សរុប ៤គ្រឿង (មេដាយមាស ១គ្រឿង ដោយកីឡាករ យ៉ាតពិទូ ចាន់ទិវា, មេដាយប្រាក់ ១គ្រឿង កីឡាករ យ៉ាតពិទូ ចាន់ទិវា , មេដាយសំរិទ្ធ ២គ្រឿង ដោយកីឡាករ ពិន ស៊ីផៃ និងកីឡាការិនី គង់ ស្រីនិច្ច) និងទទួលបានចំណាត់ថ្នាក់លេខ៣ ក្នុងចំណោម ១៦គ្រឹះស្ថានសិក្សា ចូលរួមប្រកួតវិញ្ញាសាអត្តពលកម្ម នៃព្រឹត្តិការណ៍ប្រកួតកីឡានិស្សិតឧត្តមសិក្សា និងមធ្យមសិក្សាបច្ចេកទេស ថ្នាក់ជាតិ ឆ្នាំ២០២២ ដែលរៀបចំឡើងដោយក្រសួងអប់រំ យុវជន និងកីឡា។

សកម្មភាពសិស្ស-និស្សិត មកទស្សនាការតាំងពិព័រណ៍រូបថត UC នាថ្ងៃទី២៨ ខែមិថុនា​ ឆ្នាំ២០២២។ សូមបញ្ជាក់ថា៖ ការតាំងពិព័រណ៍នេះ គឺតាំងរហូតដល់ថ្ងៃទី ២៣ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ ២០២២ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាជាន់ផ្ទាល់ដី។

ភ្នំពេញ ថ្ងៃទី២៨ ខែមិថុនាឆ្នាំ២០២២ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាបានរៀបចំការប្រឡង បញ្ចប់វគ្គសិក្សាទី២ថ្ងៃទី២ដោយរៀបចំការប្រឡង ផ្ទាល់ក្នុងថ្នាក់សម្រាប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង និងថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ ឆ្នាំសិក្សា ២០២១-២០២២

សកម្មភាពការចូលរួមប្រកួតប្រជែងស្នាដៃគំនូរក្នុងមហោស្រពសិល្បៈគំនូរសិស្សានុសិស្សថ្នាក់មធ្យមសិក្សាឆ្នាំ២០២២ នាថ្ងៃទី២៦ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០២២។

UC Photo Exhibition: The University of Cambodia welcomes all UC community members, friends of UC, and guests to visit and view the UC Photo Exhibition from today onward until 23rd September 2022. This UC Photo Exhibition displays the snapshots of the University’s journey, progress, achievements and milestone developments in the past 19 years, since its official inauguration on 23rd June 2003, by Samdech Techo Hun Sen, Prime Minister of the Kingdom of Cambodia. Thank you.