H.E. Kay Rala Xanana Gusmão, Former President and Former Prime Minister of Timor-Leste and..........

Students of ESL and IEP Programs at The School of Foreign Languages (SFL) at The University of Cambodia (UC) are taking their final exam on 6th June, 2019. Since 2003 students have been strictly monitored and controlled to ensure the quality of education. Please note that new term (term 4) starts on 17th June, 2019 for Weekday classes and on 22nd June, 2019 for Weekend classes.
នាងខ្ញុំឈ្មោះ ចាន់ សុផាវី សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា សិក្សានៅមហាវិទ្យាល័យវិទ្យា
(Live) ពីធីប្រគល់សញ្ញាបត្របណ្ឌិតកិត្ដិយស ជូនចំពោះ ឯកឧត្តម បណ្ឌិត ដ្យូនីស្យូ ដា កូស្តា បាបូ ស័ររ៉េស និងបាឋកថាកិត្តិយស ស្តីពី៖ «កិច្ចសហប្រតិបត្តិការកម្ពុជាទីម័រឡេស្ត នៅក្នុងបរិបទនៃការលូតលាស់របស់សហគមន៍អាស៊ាន» ថ្ងៃពុធ ៣កើត ខែជេស្ឋ ឆ្នាំកុរ ឯកស័ក ព.ស.២៥៦៣ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី០៥ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ទីកន្លែង៖ សាលមហោស្រពទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍
The activities of staff and students of The University of Cambodia providing information about the study program at Kandal province on 3 June 2019
ជៀសវាងប្រើវិធីបន្លំ និងលួចយកព័ត៌មានដោយគ្មាន សុំការអនុញ្ញាតនៅពេលមានការលំបាក ក្នុងការយកព័ត៌មាន
Quotes about Education
ពិធីចែកវិញ្ញាបនបត្រទទួលស្គាល់បេក្ខបណ្ឌិត ជំនាន់ទី៣ ក្រោមអធិបតីភាព ឯកឧត្តម បណ្ឌិត កៅ គឹមហួន ស្ថាបនិកនិងជាប្រធានសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា