Invitation to the “Librarianship Training” by Greg Bem, USA Librarian

The Cambodia Library Association, in partnership with The University of Cambodia, has invited Mr. Greg Bem, an American Librarian, who has been working as a Tenure Track Faculty Librarian at Lake Washington Institute of Technology for two years, to hold a presentation about “Librarianship Training,” which will be conducted on March 31, 2017 in Room 508, 5th floor from 8:00am – 3:30pm at The University of Cambodia. Approximately 40 librarians from other libraries in Cambodia will participate in this training.

ការប្រគុំតន្ត្រី ក្រោមប្រធានបទ៖“តន្រ្តីសប្បុរសធម៌ដើម្បីសិល្បៈ និងប្រពៃណីខ្មែរ” ដែលរៀបចំដោយសភានិស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។ ថ្ងៃ ពុធ ទី ៣ ខែ មេសា ឆ្នាំ ២០១៩
ការលេងល្បែងប្រជាប្រិយរបស់និសិត្សសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដើម្បីអបអរទទួលទេវតាឆ្នាំថ្មី ដែលនឹងខិតជិតមកដល់ខាងមុខនេះ។
ការលេងល្បែងប្រជាប្រិយរបស់និសិត្សសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ដើម្បីអបអរទទួលទេវតាឆ្នាំថ្មី ដែលនឹងខិតជិតមកដល់ខាងមុខនេះ៕ តែកុំភ្លេច!!!! ចូលរួមទាំងអស់គ្នាជាការប្រគុំតន្រ្តីនៅល្ងាចនេះ។
On April 2, 2019, The School of Foreign Languages at The University of Cambodia (UC) hosted a sharing session on "4 Simple Ways to Improve English Writing Skills" by Mr. Kimkong Heng, PhD Researcher, The University of Queensland (Australia).
ជួបគ្នានៅថ្ងៃ ពុធ ទី ៣ ខែ មេសា ឆ្នាំ ២០១៩🎊 ជាមួយការប្រគុំតន្ត្រីដែលរៀបចំដោយសភានិស្សិត សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ក្រោមប្រធានបទ “តន្រ្តីសប្បុរសធម៌ដើម្បីសិល្បៈ និងប្រពៃណីខ្មែរ” កុំភ្លេចចូលរួមទាំងអស់គ្នាណា!!!!! 🤩🤩🤩 សង្ឃឹមថាបានជួបអ្នកទាំងអស់នៅថ្ងៃកម្មវិធី
សាលាភាសាបរទេស(SFL) នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា សូមស្វាគមន៍មកកាន់វគ្គសិក្សាថ្មី ថ្ងៃទី១ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៩។
សាលាភាសាបរទេសនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយស សូមជម្រាបជូនសិស្ស-និស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា៖ សាលាភាសាបរទេស បើកវគ្គសិក្សាថ្មី ដែលនឹងចូលរៀននៅថ្ងៃទី០១ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។ ទទួលធ្វើតេស្ត និងចុះឈ្មោះចូលរៀនចាប់ពីថ្ងៃនេះតទៅ រៀងរាល់ម៉ោងធ្វើការ។ សូមទាក់ទងតាមរយៈ ទូរស័ព្ទលេខ៖ 093 777 991 / 069 521 111 និង 095 692 111 ។ សូមអរគុណ!
The inauguration of Indian Corner in the Handa Library at The University of Cambodia.