Phnom Penh, 24 April 2016: Dr. Kao Kim Hourn, UC Founder, met with Prof David Cohen and Dr. Michael Keller from Stanford University, USA.

សាលាភាសាបរទេសនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា 🔈សូមជម្រាបនិងជូនដំណឹងដល់សិស្សនិស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឲ្យបានជ្រាបថា សាលាមានបើកវគ្គសិក្សាថ្មី!
វគ្គសិក្សាថ្មីថ្នាក់ភាសាអង់គ្លេសពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង ចូលរៀនថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។
School of Foreign Languages at The University of Cambodia is pleased to announce a new scholarship promotion for new students wishing to study at the School of Foreign Languages. The students will definitely be awarded partial scholarships to study both degree and non-degree programs in our new term. Please be informed that our scholarships are limited. Please urgently apply for a scholarship
ព្រឹកថ្ងៃពុធ ៨រោច ឆ្នាំកុរ ឯក​ស័ក, ព.ស.​ ២៥៦៣ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៤ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៩៖ ទីស្នាក់ការកណ្តាលកាកបាទក្រហមកម្ពុជា សហការជាមួយ ក្លឹបយុវជនកាកបាទក្រហមកម្ពុជា ប្រចាំសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា រៀបចំសិក្ខាវគ្គផ្សព្វផ្សាយ ស្តីពី គោលការណ៍គ្រឹះរបស់ចលនាអន្តរជាតិ កាកបាទក្រហមកម្ពុជា និងអឌ្ឍចន្ទក្រហម ច្បាប់មនុស្សធម៌អន្តរជាតិ និងកាកបាទក្រហមកម្ពុជា ជូនដល់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។
ការប្រកួតពានរង្វាន់បាល់ទាត់បុរសសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ឆ្នាំ២០១៩ វគ្គផ្ដាច់ព្រ័ត្របានមកដល់ហើយ។ https://youtu.be/CQoJNoc8nWMជួបគ្នា នៅរសៀលថ្ងៃអាទិត្យទី២១ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៩ខាងមុខនេះ ចាប់ពីម៉ោង៣:៣០នាទីតទៅ។ ទស្សនាដោយសេរី ហើយក៏ មានការផ្សាយផ្ទាល់ពីហ្វេសប៊ុកផេករបស់សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជាផងដែរ។
Today is the first day of the weekend classes for Term III at The University of Cambodia. We are excited to see all of our students again, and we hope they are ready to learn!
ព្រឹកថ្ងៃសៅរ៍៤រោចខែអាសាឍឆ្នាំកុរឯកស័ក ព.ស.២៥៦៣ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២០ខែកក្កដាឆ្នាំ២០១៩៖ គណៈទីប្រឹក្សានិងយុវជនកាកបាទក្រហមកម្ពុជា ប្រចាំសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាបានចូល រួមក្នុងពិធី បូកសរុបលទ្ធផលការងារយុវជនកាកបាទក្រហម កម្ពុជាសាខារាជធានីភ្នំពេញឆ្នាំ២០១៨-២០១៩ និងទិសដៅអនុវត្តបន្តនិងបំពាក់កន្សែងជូនដល់ យុវជនកាកបាទក្រហមកម្ពុជាចំនួន៣,៨០០ពាន់នាក់ មកពីបណ្តាវិទ្យាល័យនិងគ្រឹះស្ថានឧត្តមសិក្សានានាក្នុង រាជធានីភ្នំពេញ ក្រោមអធិបតីភាពដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់ សម្តេចកិត្តិព្រឹទ្ធបណ្ឌិតប៊ុនរ៉ានីហ៊ុនសែនប្រធាន កាកបាទក្រហមកម្ពុជានៅសាលមហោស្រពកោះពេជ្រ។
កម្មវិធីសិក្សាភាសាកូរ៉េ ត្រៀមទៅសិក្សានៅប្រទេសកូរ៉េ សិស្ស-និសិ្សតដែលមានចំណាប់អារម្មណ៍ សូមអញ្ជើញមកដាក់ពាក្យ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា(UC