Phnom Penh, March 6th , 2020,The University of Cambodia (UC) held the 100% (Full-tuition) Scholarship Agreement Orientation (Morning Session)

ខ្ញុំបាទឈ្មោះឆាន់ម៉ាសព្វថ្ងៃជានិស្សិត អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
Sending children to school for quality education is a longterm, smart and sustainable investment
វគ្គសិក្សាថ្មីទី ៣ ចូលរៀនថ្ងៃទី ១៥ កក្កដា ២០១៩។
នាងខ្ញុំឈ្មោះគង់សុកញ្ញាសព្វថ្ងៃជានិស្សិត អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
(ផ្សាយផ្ទាល់៖)កម្មវិធីប្រកួតពានរង្វាន់បាល់ទាត់បុរសសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា២០១៩សម្រាប់ថ្ងៃអាទិត្យទី០៧ ខែកក្តដា ឆ្នាំ២០១៩
(ផ្សាយផ្ទាល់៖)កម្មវិធីប្រកួតពានរង្វាន់បាល់ទាត់បុរសសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា២០១៩សម្រាប់ថ្ងៃអាទិត្យ ទី០៧ ខែកក្តដា ឆ្នាំ២០១៩
តោះ! (ផ្សាយផ្ទាល់៖) ការប្រកួតបាល់ទាត់បុរសសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាឆ្នាំ2019 គូទី2 រវាងក្រុមកីឡាបាល់ទាត់ CMC vs. TFSB
សាកទាយទាំងអស់គ្នាថាតើក្រុមណានឹងបានឡើងទៅកាន់វគ្គ ពាក់កណ្ដាលផ្ដាច់ព្រ័ត្រសម្រាប់ពូលB?ក្នុងកម្មវិធីប្រកួតពាន រង្វាន់បាល់ទាត់បុរសសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា២០១៩ សម្រាប់ថ្ងៃ អាទិត្យ ទី០៧ ខែកក្តដា ឆ្នាំ២០១៩ ស្អែកនេះ ចាប់ពីម៉ោង៣:៣០នាទីតទៅ។