The University of Cambodia (UC) Welcomes the Visit of Delegations From Guangxi University for Nationalities, People’s Republic of China 09 January 2017

09 January 2017

UC sport Tournament 2019
UC Men't Football CUP 2019- TSS vs COSS
(ផ្សាយផ្ទាល់៖) កម្មវិធី German Day (Deutsch Mobil) ដែលរៀបចំដោយសាលាភាសាបរទេស នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។ ថ្ងៃទី១៤ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩។
សាលាភាសាបរទេសនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយស សូមជម្រាបជូនសិស្ស-និស្សិត និងសាធារណជន ទាំងអស់ ឱ្យបានជ្រាបថា៖សាលាភាសាបរទេស បើកវគ្គសិក្សាថ្មី ដែលនឹងចូលរៀន នៅថ្ងៃទី១៧ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ ខាងមុខនេះ។
ការប្រកួតពានរង្វាន់បាល់ទាត់បុរស សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ២០១៩
នាងខ្ញុំឈ្មោះថាស្រីដែនសព្វថ្ងៃជានិស្សិត អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
ការចូលរួមប្រកួតប្រជែងស្នាដៃគំនូរក្នុងមហោស្រពសិល្បៈ គំនូរសិស្សានុសិស្សថ្នាក់មធ្យមសិក្សា ឆ្នាំ២០១៩. ថ្ងៃទី ១១ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩
ខ្ញុំបាទឈ្មោះ ជាង សុផាន់ណា សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា សិក្សានៅសាលាភាសាបរទេសនៃសាកលិវទ្យាល័យកម្ពុជា