The Skills and Career Development Center (SCDC) of The University of Cambodia held an event entitled the “Successful Alumni Forum” on Thursday, March 30, 2017 from 2:00 PM to 5:00 PM in Room 508. The distinguished first guest speaker was Mr. Kith RathaMony, Country Director at Splash, MA in Public Policy and PhD in Public Administration, and the second guest speaker was Mr. Ung Kim Heang, Program Officer at the United Nations for Project Services (UNOPS)

ភ្នំពេញ ថ្ងៃទី 05 ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨ សាលាភាសាបរទេសនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាមានសេចក្តីសោមនស្សរីករាយ សូមជូនដំណឹងដល់សិស្សានុសិស្សទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា៖ សាលាភាសាបរទេសនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាបើកថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រភាសាជប៉ុន ព្រមទាំងផ្តល់អាហារូបករណ៍ ១០០% សម្រាប់សិស្សានុសិស្សដែលប្រលងជាប់មធ្យមសិក្សាទុតិយភូមិក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧-២០១៨ អាហារូបករណ៍លើកទឹកចិត្ត ៥០% ជាច្រើនរយកន្លែងផ្សេងទៀតសម្រាប់សិស្សានុសិស្សគ្រប់ជំនាន់ និងអាហារូបករណ៍លើកទឹកចិត្ត ៤០% សម្រាប់កម្មវិធីសិក្សាវគ្គខ្លីជាភាសាជប៉ុនផងដែរ។
ភ្នំពេញថ្ងៃទី ៦ ខែ កញ្ញា ឆ្នាំ ២០១៨ សាលាភាសាបរទេសនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សានុសិស្ស និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា៖ សាលាភាសាបរទេស បើកវគ្គសិក្សាភាសាថៃ ដែលនឹងចូលរៀននៅថ្ងៃទី២២ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៨ ខាងមុខនេះ។ កម្មវិធីសិក្សាភាសាថៃមានដូចខាងក្រោម៖ ១. កម្មវិធីសិក្សាភាសាថៃទូទៅ ២. កម្មវិធីសិក្សាភាសាថៃសម្រាប់អាជីវកម្
វីដេអូរឈុតផ្សព្វផ្សាយ រឿង “បំភ្លេច” ផលិតដោយនិស្សិតនៃមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា។
ពិព័រណ៌ការងារឆ្នាំ ២០១៨ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាបានមកដល់ហើយ!!! នៅថ្ងៃទី ៣ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៨ ចាប់ពីម៉ោង ៩:០០ ព្រឹកតទៅ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា សូមគោរពអញ្ជើញ និស្សិត និងសាធារណៈជន មកទទួលយកឱកាសការងារក្នុងកម្មវិធី ពិព័រណ៌ការងារឆ្នាំ២០១៨ កុំបីខកខានឡើយ!
សាលាភាសាបរទេស បើកវគ្គសិក្សាភាសាកូរ៉េ ដែលនឹងចូលរៀននៅថ្ងៃទី២២ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៨ ខាងមុខនេះ។
Social Entrepreneurships: The Cycle of Volunteerism Entrepreneur and Environment 04-September-2018
តើអ្វីទៅជាគុណសម្បត្តិដែលទទួលបានពីការប្រឡងជាប់ អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជានិងបន្តប្រឡងជាប់ អាហារូបករណ៍ទៅសិក្សានៅប្រទេសថៃ? #ពី យ៉ាន សួស្តី (សាស្រ្តាចារ្យពត៍មានវិទ្យានៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា)
មហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ បរិញ្ញាបត្រ សិល្បៈនិងការសិក្សាអំពីព័ត៌មាន បរិញ្ញាបត្រ គមនាគមន៍រូបភាព បរិញ្ញាបត្រ ការសិក្សាអំពីគមនាគមន៍ បរិញ្ញាបត្រ សារព័ត៌មាន វគ្គសិក្សាថ្មី សម្រាប់ឆ្នាំសិក្សា 2018-2019 -ផ្ដល់ជូន អាហារូបករណ៍ 100 កន្លែង គ្រប់ឆ្នាំសិក្សា -អាហារូបករណ៍ 100% ចំពោះសិស្ស និស្សិតទូទៅ -ចាប់ទទួលពាក្យពីថ្ងៃនេះតទៅ -ឈប់ទទួលពាក្យនៅថ្ងៃទី 2 តុលា -ប្រលងចូលរៀននៅថ្ងៃទី 5 តុលា -ប្រកាសលទ្ធផលនៅថ្ងៃទី13 តុលា

កម្មវិធីនាពេលខាងមុខ

អធិការបតីសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា