ហេតុអ្វីអ្នកគួរចូលរួមក្នុង «វេទិកាដើម្បីភាពជោគជ័យ»

ហេតុអ្វីអ្នកគួរចូលរួមក្នុង «វេទិកាដើម្បីភាពជោគជ័យ»?

វេទិកាដើម្បីភាពជោគជ័យ ប្រព្រឹត្តឡើងក្នុងគោលបំណងចែករំលែកបទពិសោធន៍ល្អៗដែលជាកត្តាពន្លឿនដំណើរ ឆ្ពោះទៅកាន់ភាពជោគជ័យដែលចែករំលែកដោយវាគ្មិនល្បីៗ ពីបណ្តាស្ថាប័ននៅគ្រប់មជ្ឈដ្ឋាន ជូនដល់ សិស្សានុសិស្ស និសិ្សត និងសាធារណជន។

សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា នឹងរៀបចំវេទិកាដ៏អស្ចារ្យនេះសារជាថ្មីម្តងទៀតនៅថ្ងៃទី ២៤ ដល់ ថ្ងៃទី២៨ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៧ ដែលមានទីតាំង នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា ផ្ទាល់។ សូមចូលរួម «វេទិកាដើម្បីភាពជោគជ័យ លើកទី២» ដើម្បីចាប់យកគន្លឹះឆ្ពោះទៅរកភាពជោគជ័យទាំងអស់គ្នា។

ព័ត៌មានបន្ថែមសូមទាក់ទង សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា តាមរយៈ
គេហទំព័រហ្វេសប៊ុកៈ The University of Cambodia - UC
លេខទូរស័ព្ទៈ ០២៣ ៩៨៧ ៣៣៥/ ០៦០ ៣៣៣ ៣៤៦/ ០៩៣ ៨៨៨ ៥៥២
----------------------------------------------------------------------
Why should you participate in the "Forum for Success"?

The Forum for Success is a week-long event conducted with the purpose of sharing valuable experiences and knowledge from distinguished guest speakers to inspire students on how to become successful. The event will cover a variety of fields which will suit all types of audiences.

The University of Cambodia will hold this exciting forum again on 24th to 28th April 2017 at The University of Cambodia. Please participate in the “Forum for Success” in order to learn the techniques and driving forces that will lead you to success.

For more information, please contact The University of Cambodia through
Facebook Page: The University of Cambodia – UC
Telephone: 023 987 335/ 060 333 346/ 093 888 552

Happy Khmer New Year Celebration 2024 -Year of the Dragon. “Wishing you and your family much happiness, prosperity and success!”
Activities for Exit Exams for Associate’s Degrees for Batch18 in Term 1; Bachelor’s Degrees for Batch 26 in Term 1; Master’s Degrees for Batch 15 16 17 18 19 & 20 Academic Year 2023-2024, on 09 April 2024.
យុវជនកាកបាទក្រហមកម្ពុជា ប្រចាំសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ចំនួន ១០រូប បានចូលរួមជាមួយថ្នាក់ដឹកនាំទីស្នាក់ការកណ្តាលកាកបាទក្រហមកម្ពុជា ក្នុងកម្មវិធីប្រគល់-ទទួលអំណោយរបស់កាកបាទក្រហមកម្ពុជា
The University of Cambodia (UC) today hosted its Academic Seminar 2024, led by Dr. Y Ratana, Vice President for Academic Affairs
នាព្រឹកថ្ងៃសុក្រ ១២រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស. ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២៤ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំពិធីសូត្រមន្តលើករាសី ដើម្បីអបអរស្វាគមន៍បុណ្យចូលឆ្នាំថ្មីប្រពៃណីខ្មែរខាងមុខនេះ ក៏ដូចជាមានការសម្ដែងរបាំត្រុដិ ដែលសម្ដែងដោយក្រុមនិស្សិតសាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិតនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាពិសេសដើម្បីជូនពរឆ្នាំថ្មីដល់គណ:គ្រប់គ្រង បុគ្គលិក គណ:សាស្ត្រាចារ្យ និស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
នាព្រឹកថ្ងៃសុក្រ ១២រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស. ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២៤ បន្ទាប់ពីកម្មវិធីសូត្រមន្តលើករាសី និងការសម្ដែងរបាំត្រុដិរួចមក គណ:គ្រប់គ្រង គណ:សាស្រ្តចារ្យ មន្រ្តីបុគ្គលិក សិស្ស-និស្សិតទាំងអស់នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានបន្ត លេងល្បែងប្រជាប្រិយខ្មែរ
សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា និងក្រុមហ៊ុនទូរស័ព្ទ OPPO បានសហការរៀបចំការប្រគុំតន្ត្រីដ៏ធំអស្ចារ្យមួយ ដើម្បីអបអរពិធីស្វាគមន៍បុណ្យចូលឆ្នាំថ្មី ប្រពៃណីខ្មែរ