កម្មវិធីសិក្សាភាសាកូរ៉េ ត្រៀមទៅសិក្សានៅប្រទេសកូរ៉េ សិស្ស-និសិ្សតដែលមានចំណាប់អារម្មណ៍ សូមអញ្ជើញមកដាក់ពាក្យ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា(UC

សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាចែកសញ្ញាបត្រនិស្សិតជ័យ លាភីជិត៤០០នាក់ ។(ព័ត៌មានអាស៊ីអាគ្នេយ៍ យប់នេះ ២៦ ១២ ២០១៩)
(Live( The 15th UC Annual Graduation Commencement [Time: 2:30 pm; Venue: The SEATV Auditorium, UC Campus]
ផ្សាយផ្ទាល់៖ កាប្រគុំតន្រ្តីសប្បុរសធម៌ អបអរសាទរពិធីចូលឆ្នាំសកល 2020 😉 ក្រោមប្រធានបទ “ឆ្នាំថ្មី ក្ដីសង្ឃឹមថ្មី”
Merry Christmas and Happy New Year 2020 to all friends, students and faculty members of CMC.
Happy Holidays from The University of Cambodia!
26th December 2019: HAPPY GRADUATION DAY, UC!
សូមជម្រាបនិងជូនដំណឹងដល់សិស្សនិស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឲ្យបានជ្រាបថា កម្មវិធីសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាប័ត្រនិងបរិញាប័ត្រជាន់ខ្ពស់វគ្គថ្មីចាប់បើកហើយ!
Phnom Penh, 19th December 2019, The University of Cambodia (UC) and Hanyang Women's University (HYWU) in South Korea signed a Memorandum of Understanding (MoU) to strengthen international relations with the purpose of developing a study training program abroad. The signing ceremony was held at the Conference Room on the second floor at UC.