ខ្ញុំបាទឈ្មោះ ស្រេង ម៉ាប់ សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា

IEP Program at the School of Foreign Languages at The University of Cambodia (UC)
31 July 2020: At the luncheon meeting today, Dr. Kao Kim Hourn, President and Chairman of the Board of Trustees of The University of Cambodia (UC), expressed his appreciation and admiration to both Dean Travis Michael Mitchell, Dean of Research and Director of Center for Research and Creativity (CRC), and Dr. Hu Ty, Dean of the College of Social Sciences (CoSS), for their respective and important contributions to UC’s development over the years.
Bachelor's Degree at the School of Foreign Languages at The University of Cambodia (UC)
Japanese Language at the School of Foreign Languages at The University of Cambodia (UC)
IEP program at the School of Foreign Languages at The University of Cambodia (UC)