ខ្ញុំបាទឈ្មោះ ស្រេង ម៉ាប់ សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា

On Friday, 10 January 2020, The University of Cambodia and Sunway University from Malaysia signed a Memorandum of Understanding to cooperate in several academic fields.
The University of Cambodia officially launches the One Million Trees Project and inaugurates the Center for Sustainable Development on Friday, 10 January 2020.
Prof. Jeffrey Sachs, University Professor at Columbia University and Advisor to the United Nations Secretary-General, delivers a lecture on “An ASEAN Green Deal: Achieving Sustainable Development in Southeast Asia” as part of the Global Leadership Lecture Series at The University of Cambodia at the SEATV Studio on Friday, 10 January 2020.
Phnom Penh on January 2, 2020, The University of Cambodia (UC) and Asianhub in South Korea signed a Memorandum of Understanding (MoU) to strengthen cooperation and relations with the purpose of Korean language training, culture and art exchange, and community service in the Department of Korean Language at the School of Foreign Languages at The University of Cambodia. The signing ceremony was held at the Conference Room on the second floor at UC.
ពិធីប្រគល់សញ្ញាបត្រលើកទី១៥ ឆ្នាំ២០១៩ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
ពិធីប្រគល់បណ្ណសរសើរជូនបុគ្គលិកឆ្នើម និងគណៈសាស្រ្តាចារ្យគំរូ