នាងខ្ញុំឈ្មោះ ឡូ គឹមស្រេង សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា

សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា សហការជាមួយក្រសួងអប់រំ យុវជន និងកីឡា និងសមាគមវប្បធម៌កម្ពុជា-អាល្លឺម៉ង់
សកម្មភាពនៃការចុះផ្សព្វផ្សាយអំពីសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា​នៅក្នុងកម្មវិធី «CamDebate»​ ថ្ងៃទី ១១ ខែសីហា ឆ្នាំ ២០១៩។
ការអប់រំគឺជាការហ្វឹកហ្វឺននូវសក្ដានុភាព
ចម្ងល់គឺជាបិតានៃការច្នៃប្រឌិត
សាលាភាសាបរទេសនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយស 🔈សូមជម្រាបជូនសិស្ស-និស្សិត និងសាធារណជន ទាំងអស់ ឱ្យបានជ្រាបថា៖សាលាភាសាបរទេស បើកវគ្គសិក្សាថ្មី
សាលាភាសាបរទេសនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា 🔈សូមជម្រាបនិងជូនដំណឹងដល់សិស្សនិស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឲ្យបានជ្រាបថា កម្មវិធីសិក្សាភាសាថៃ វគ្គថ្មី!ចាប់បើកហើយ មានថ្នាក់ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង វគ្គសិក្សាថ្មី!
សាលាភាសាបរទេសនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា 🔈សូមជម្រាបនិងជូនដំណឹងដល់សិស្សនិស្សិត និងសាធារណជនទាំងអស់ឲ្យបានជ្រាបថា កម្មវិធីសិក្សាភាសាអាល្លឺម៉ង់ វគ្គថ្មី!ចាប់បើកហើយ មានថ្នាក់ពេញម៉ោង និងក្រៅម៉ោង វគ្គសិក្សាថ្មី!
The activities of staff and students of The University of Cambodia providing information about the study program at Chey Tha Vy school on 1 August 2019.