សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាផ្តល់ជូនអាហារូបករណ៍ បញ្ចុះតម្លៃ៥០% គ្រប់ជំនាញនិងគ្រប់កំរិតរួមមាន ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររងថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រថ្នាក់អនុបណ្ឌិត និងថ្នាក់បណ្ឌិត។

The University of Cambodia (UC) is very pleased to announce our new term of Japanese language program to the public that we are now offering:
ការប្រឡងបញ្ចប់ការ សិក្សារបស់និស្សិតថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ ជំនាន់ទី២០ វគ្គទី៣ និងការប្រឡងបញ្ចប់ ការសិក្សារបស់និស្សិតថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង ជំនាន់ទី១៣ វគ្គទី៣ ឆ្នាំសិក្សា ២០១៧-២០១៨​ ថ្ងៃសុក្រ​ ទី០២ ខែវិច្ឆិកា​ ឆ្នាំ២០១៨
Visiting Professors from Hongkong to The University of Cambodia 31 October 2018
ប្រកាសជ័យលាភី និងប្រគល់រង្វាន់ទៅដល់បេក្ខជនដែល បានចូលរួមការប្រកួតផលិតវីដេអូរបស់ សាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជាប្រចាំឆ្នាំ២០១៨ នៅថ្ងៃទី ៣១ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៨។
ថ្ងៃអាទិត្យ ៤រោច ខែអស្សុជ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៨ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៨ ។ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំពិធីធ្វើបទបង្ហាញតម្រង់ទិសសម្រាប់វគ្គសិក្សាទី១ ឆ្នាំសិក្សា២០១៨-២០១៩ ទៅដល់សិស្ស-និស្សិតសិក្សាចុងសប្ដាហ៍ នៅសាលសន្និសីទសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាន់ទី៥
ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១រោច ខែអស្សុជ ឆ្នាំច សំរឹទ្ធិក ព.ស. ២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៨ ។ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បានរៀបចំពិធីធ្វើបទបង្ហាញតម្រង់ទិសសម្រាប់វគ្គសិក្សាទី១ ឆ្នាំសិក្សា២០១៨-២០១៩ ទៅដល់សិស្ស-និស្សិតសិក្សាវេណយប់ នៅសាលសន្និសីទសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ជាន់ទី៥
The University of Cambodia Academic Orientation 2018-2019 First Week of Term I:2018-2019 evening