នាងខ្ញុំឈ្មោះ លឹម វណ្ណរី សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា សិក្សានៅសាលាភាសាបរទេសនៃសាកលិវទ្យាល័យកម្ពុជា

ខ្ញុំបាទឈ្មោះ សេង វាសនា សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
The activities of staff and students of The University of Cambodia providing information about the study program at Kompot province on 1 & 2 July 2019.
A big congratulation to all Master Students Batch 2, Academic Year 2017-2019 who successfully completed their Master Research Papers (MRPs) as partial requirement for their Master Degree! Welldone!
មកស្តាប់ និស្សិត រឿន វាសនា ចែករំលែកបទពិសោធន៍ ពីការសិក្សា រៀន ២ មហាវិទ្យាល័យ ផង និងធ្វើការផង
នាងខ្ញុំឈ្មោះឡេងម៉ាឡាសព្វថ្ងៃជានិស្សិត អាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
ខ្ញុំបាទឈ្មោះ តាត ​វិជ្ជា សព្វថ្ងៃជានិស្សិតអាហារូបករណ៍សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
A workshop on Basic Photography by CMC on June 29, 2019. Thanks to Soy Dararoth and Chork Vichhai as the presenters. And thanks to all media students and public for your participation.
ថ្ងៃទី២៩ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៩ សាលាតេជោសែន កិច្ចការរដ្ឋាភិបាល និងទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាបានរៀបចំកម្មវិធីប្រឡងសាកល្បង ការពារនិក្ខេបបទបញ្ចប់ការសិក្សាថ្នាក់បណ្ឌិត និងថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់។