វគ្គបំប៉នពីការថតរូប និងមុខងារប្រើប្រាស់កាម៉េរា ដល់និស្សិត កំពុងសិក្សាជំនាញសិល្បៈនិងការសិក្សាអំពីព័ត៌មាន នៅថ្នាក់ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន និង ឆ្នាំទី២ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា នាព្រឹកថ្ងៃសៅរ៍ ទី ១៦ ខែវិច្ឆិកា ២០១៩។

Happy Khmer New Year Celebration 2020 -Year of the Rat. “Wishing you and your family much happiness, prosperity and success!”
តោះសូមរីករាយស្ដាប់ និងទស្សនាការចែករំលែកបទពិសោធ៍ របស់ កញ្ញា លាង ចាន់រស្មី ជានិស្សិតឆ្នាំទី២ ផ្នែកទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិ អំពីការសិក្សាតាមប្រព័ន្ធអេឡិចត្រូនិច E-learning របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
សួស្ដីសិស្ស-និស្សិតនៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាទាំងអស់គ្នា ជាពិសេស និស្សិតដែលកំពុងសិក្សានៅមហាវិទ្យាល័យអប់រំ
សកម្មភាពនិិស្សិតមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍ (CMC) កំពុងសិក្សាតាម E-learning ប្រើប្រាស់កម្មវិធី Google Classroom និង Zoom ក្នុងការសន្ទនាជាក្រុមផ្ទាល់ៗ។
The University of Cambodia Campus
សួស្ដីមិត្តនិស្សិតនៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាទាំងអស់គ្នា ជាពិសេស មិត្តភក្តិនិស្សិតនៃមហាវិទ្យាល័យ ព័ត៌មាននិងគមនាគមន៍...
The University of Cambodia will launch e-learning through Google Classroom starting April 1, 2020
សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាមានផ្តល់អាហារូបករណ៍ពេញថ្លៃ ចំនួន ៥០០ កន្លែង សម្រាប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ វគ្គសិក្សាទី១ (Term I) ឆ្នាំសិក្សា ២០២០-២០២១