Happy 17th anniversary, UC! Since it was founded on June 23, 2003, The University of Cambodia has continued to grow and strengthen, providing high quality degree and non-degree programs for deserving students. The University of Cambodia would like to thank Dr. Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, Dr. Haruhisa Handa, the Management Team, faculty members, alumni, and students, for helping make The University of Cambodia the premier higher education institution in Cambodia.

សាលាតេជោសែនកិច្ចការរដ្ឋាភិបាលនិងទំនាក់ ទំនងអន្តរជាតិបានរៀបចំធ្វើពិធីការពារនិក្ខេប បទបញ្ចប់ការសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ជូននិស្សិតពីររូបដូចខាងក្រោម៖
ផ្សាយផ្ទាល់៖ការទទួលស្វាគមន៍សិស្សានុសិស្សដាក់ពាក្យ ចុះឈ្មោះប្រឡងអាហារូបករណ៍នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា នារសៀលថ្ងៃទី៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩។ (សូមប្រញាប់រួសរាន់ឡើង! ផុតកំណត់ទទួលពាក្យ អាហារូបករណ៍១០០% នៅថ្ងៃទី៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩។)
ការទទួលស្វាគមន៍សិស្សានុសិស្សដាក់ពាក្យចុះឈ្មោះប្រឡង អាហារូបករណ៍នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជានាពេលព្រឹក ថ្ងៃទី៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩។ (សូមប្រញាប់រួសរាន់ឡើង! ផុតកំណត់ទទួលពាក្យអាហារូបករណ៍១០០% នៅថ្ងៃទី៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩។)
ផ្សាយផ្ទាល់៖ការទទួលស្វាគមន៍សិស្សានុសិស្សដាក់ពាក្យ ចុះឈ្មោះប្រឡងអាហារូបករណ៍នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា នាពេលព្រឹកថ្ងៃទី៧ខែតុលាឆ្នាំ២០១៩។ (សូមប្រញាប់រួសរាន់ឡើង! ផុតកំណត់ទទួលពាក្យអាហារូបករណ៍១០០% នៅថ្ងៃទី៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩។)
ផ្សាយផ្ទាល់៖ការទទួលស្វាគមន៍សិស្សានុសិស្សដាក់ពាក្យ ចុះឈ្មោះប្រឡងអាហារូបករណ៍នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា នាពេលព្រឹកថ្ងៃទី៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩។ (សូមប្រញាប់រួសរាន់ឡើង! ផុតកំណត់ទទួលពាក្យ អាហារូបករណ៍១០០%នៅថ្ងៃទី៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩។)
ផ្សាយផ្ទាល់៖ការទទួលស្វាគមន៍សិស្សានុសិស្សដាក់ពាក្យ ចុះឈ្មោះប្រឡងអាហារូបករណ៍នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា នារសៀលថ្ងៃទី៤ខែតុលាឆ្នាំ២០១៩។ (សូមប្រញាប់រួសរាន់ឡើង!ផុតកំណត់ទទួលពាក្យ អាហារូបករណ៍១០០%នៅថ្ងៃទី៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩។)
ផ្សាយផ្ទាល់៖ការទទួលស្វាគមន៍សិស្សានុសិស្សដាក់ពាក្យ ចុះឈ្មោះប្រឡងអាហារូបករណ៍នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា នារសៀលថ្ងៃទី៤ ខែតុលាឆ្នាំ២០១៩។ (សូមប្រញាប់រួសរាន់ឡើង!ផុតកំណត់ទទួលពាក្យ អាហារូបករណ៍១០០%នៅថ្ងៃទី៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩។)
សកម្មភាពក្រុមការងារទទួលស្វាគមន៍សិស្សានុសិស្សដាក់ពាក្យ ចុះឈ្មោះប្រឡងអាហារូបករណ៍នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា នាថ្ងៃទី២ខែតុលាឆ្នាំ២០១៩។(សូមប្រញាប់រួសរាន់ឡើង! ផុតកំណត់ទទួលពាក្យអាហារូបករណ៍១០០% នៅថ្ងៃទី៧ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩។)