#𝑼𝑪𝑪𝒂𝒎𝒃𝒐𝒅𝒊𝒂 #𝑼𝑪𝒂𝒎𝒃𝒐𝒅𝒊𝒂 #𝑼𝑪𝑷𝒉𝒏𝒐𝒎𝑷𝒆𝒏𝒉

(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី២ រវាងមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាន និងគមនាគមន៍(CMC) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រ និងបច្ចេកវិទ្យា(CoST) ស្ថិតក្នុងពូលB ថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី២ រវាងមហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាន និងគមនាគមន៍(CMC) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រ និងបច្ចេកវិទ្យា(CoST) ស្ថិតក្នុងពូលB ថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី២ រវាងសាលាតូនីហ្វឺណាន់ដេស(TFSB) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) ស្ថិតក្នុងពូលC ថ្ងៃទី១៨ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី២ រវាងសាលាតូនីហ្វឺណាន់ដេស(TFSB) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) ស្ថិតក្នុងពូលC ថ្ងៃទី១៨ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី២ រវាងមហាវិទ្យាល័យសិល្បៈ និងមនុស្សសាស្ត្រ(CoAH) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រសង្គម(CoSS) ស្ថិតក្នុងពូលA ថ្ងៃទី១៨ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី២ រវាងមហាវិទ្យាល័យសិល្បៈ និងមនុស្សសាស្ត្រ(CoAH) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រសង្គម(CoSS) ស្ថិតក្នុងពូលA ថ្ងៃទី១៨ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
សូមរង់ចាំទស្សនាការផ្សាយផ្ទាល់ក្នុងផេក The University of Cambodia - UC វគ្គសន្សំពិន្ទុសប្ដាហ៍ទី២ ពូលA CoAH vs. CoSS និង TFSB vs. SCA ពូលC ចាប់ផ្ដើមពីម៉ោង៣ៈ៣០នាទីរសៀលថ្ងៃទី១៨ ខែសីហានេះតទៅ សូមអរគុណ!
The University of Cambodia Warmly Welcomes H.E. Ms. Maria Sargren, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of Sweden to the Kingdom of Cambodia, for her distinguished lecture on “Sweden in Cambodia and Gender Equality” 17th August 2018