កម្មវិធី៖ វេទិកា “ អរគុណសន្តិភាព (Gratitude-For-Peace Forum)" ចាប់ផ្ដើមផ្សាយពីថ្ងៃទី២៣ តុលា ឆ្នាំ២០២១ តទៅហើយ!!! ក្នុងគោលបំណង៖ ដើម្បីបណ្តុះគំនិតស្នេហាសន្តិភាព ដល់ប្រជាជនខ្មែរអោយយល់ដឹងពីតំលៃពិតនៃសន្តិភាព និងដើម្បីចូលរួមការពារ និងថែរក្សាសន្តិភាព ដែលបានមកដោយលំបាកនេះ ឲ្យបាននៅឋិតថេរគង់វង់ជារៀងរហូត សម្រាប់ប្រជាជនខ្មែរគ្រប់ជំនាន់។ (សូមតាមដានទស្សនាទាំងអស់គ្នារៀងរាល់ថ្ងៃសៅរ៍ វេលាម៉ោង១០:០០ដល់១១:០០ព្រឹក) នៅលើកញ្ចក់ទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ព្រមទាំងផ្សាយផ្ទាល់នៅលើហ្វេសប៊ុកផេក The SEATV Network និង The University of Cambodia-UC ផងដែរ #The_SEATV_Network #ទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍ #វេទិកាអរគុណសន្ដិភាព #Gratitude_For_Peace_Forum #UCCambodia #UCPhnomPenh #UCambodia #UC #TheUniversityofCambodia

អាហារូបករណ៍ ១០០% ចំនួន ៥០០ កន្លែង
Celebrating the 43rd Anniversary of Victory Day, January 7, 1979-2022
January 6, 2022 A courtesy visit/meeting of Mr. Abdul Hakim, Counselor - Information, Social and Culture of the Republic of Indonesia to Cambodia with Dr. Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia.
The University of Cambodia - UC
The School of Foreign Languages (SFL) at The University of Cambodia is delighted to inform the public that we are going host the second online orientation on Academic Study Skills and Scholarship Opportunities on January 12, 2022.