កម្មវិធី៖ វេទិកា “ អរគុណសន្តិភាព (Gratitude-For-Peace Forum)" ចាប់ផ្ដើមផ្សាយពីថ្ងៃទី២៣ តុលា ឆ្នាំ២០២១ តទៅហើយ!!! ក្នុងគោលបំណង៖ ដើម្បីបណ្តុះគំនិតស្នេហាសន្តិភាព ដល់ប្រជាជនខ្មែរអោយយល់ដឹងពីតំលៃពិតនៃសន្តិភាព និងដើម្បីចូលរួមការពារ និងថែរក្សាសន្តិភាព ដែលបានមកដោយលំបាកនេះ ឲ្យបាននៅឋិតថេរគង់វង់ជារៀងរហូត សម្រាប់ប្រជាជនខ្មែរគ្រប់ជំនាន់។ (សូមតាមដានទស្សនាទាំងអស់គ្នារៀងរាល់ថ្ងៃសៅរ៍ វេលាម៉ោង១០:០០ដល់១១:០០ព្រឹក) នៅលើកញ្ចក់ទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍ ព្រមទាំងផ្សាយផ្ទាល់នៅលើហ្វេសប៊ុកផេក The SEATV Network និង The University of Cambodia-UC ផងដែរ #The_SEATV_Network #ទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍ #វេទិកាអរគុណសន្ដិភាព #Gratitude_For_Peace_Forum #UCCambodia #UCPhnomPenh #UCambodia #UC #TheUniversityofCambodia

Guidelines for Preparing a Master's Thesis To get a copy of the Guidelines, please visit The University of Cambodia Bookstore.
The University of Cambodia - UC
University of Cambodia, December 21, 2021 at 2:30 am, with a great honor of H.E. Dr. Kao Kim Hourn, Founder, Chairman of the Board of Trustee and President of the University of Cambodia, attended the "Certificate awarding ceremony of the Internship Program and Training of the University of Cambodia". The University of Cambodia has been actively implementing training programs for interns with the two institutions , both the University of Cambodia and the Southeast Asian Television and Radio Station.
The University of Cambodia - UC