កិច្ចសម្ភាសន៍និស្សិតបរទេសដែលមកសិក្សា នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាMr. Aquiles Gusmao និស្សិតអាហារូបករណ៍១០០%សិក្សាឆ្នាំទី៣ ជំនាញរដ្ឋបាលអប់រំ មកពីប្រទេសទីម័រខាងកើត។

ការធ្វើបទបង្ហាញតម្រង់ទិសអំពីកម្មវិធីបណ្ដុះបណ្ដាលថ្នាក់ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន នៅថ្ងៃទី១០ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៨ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
ថ្ងៃ៧ រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំរកា ព.ស ២៥៦១ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៨ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៨ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ។សូមចូលរួមអបអរសាទរទិវាសិទ្ធិនារីអន្តរជាតិ «សូមជូនពរដល់ស្រ្តីគ្រប់រូប សូមមានសំណាងល្អ និងសម្រស់ស្រស់ស្អាតជានិច្ចនិរន្ត...!»
(ផ្សាយផ្ទាល់៖វគ្គ២) កម្មវិធីប្រឡងប្រជែងក្នុងការជជែកវែកញែកអំពីចំណេះដឹងវប្បធម៌ លើប្រធានបទ “ យុវជនដើម្បីវប្បធម៌ជាតិ ” ដើម្បីអបអរសាទរ ទិវាវប្បធម៌ជាតិ ៣មីនា លើកទី២០ ឆ្នាំ២០១៨ នាថ្ងៃទី០៦ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៨ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
(ផ្សាយផ្ទាល់៖វគ្គ១) កម្មវិធីប្រឡងប្រជែងក្នុងការជជែកវែកញែកអំពីចំណេះដឹងវប្បធម៌ លើប្រធានបទ “ យុវជនដើម្បីវប្បធម៌ជាតិ ” ដើម្បីអបអរសាទរ ទិវាវប្បធម៌ជាតិ ៣មីនា លើកទី២០ ឆ្នាំ២០១៨ នាថ្ងៃទី០៦ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៨ នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា មានកិត្តិយសសូមជម្រាបជូនសិស្សានុសិស្ស និងសាធារណជនទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បើកវគ្គសិក្សាភាសាកូរ៉េ ចូលរៀននៅថ្ងៃទី14 ខែមីនា ឆ្នាំ2018 ខាងមុខនេះ។
The University of Cambodia (UC) is very pleased to announce our new term of Japanese language program to the public that we are now offering:
To celebrate the 20th National Culture Day, The University of Cambodia held a presentation contest among the various colleges and schools under the theme of "Youth for National Culture" for the Closing and Awarding Ceremony on March 6, 2018.
To celebrate the 20th National Culture Day, The University of Cambodia held a presentation contest among the various colleges and schools under the theme of "Youth for National Culture" on March 6, 2018.