A look at back some photos from when the students of The University of Cambodia played traditional games to celebrate the Khmer New Year on 3 April 2019.

កម្រងរូបភាពអនុស្សាវរីយ៍ ពេលដែលសកម្មភាពនិស្សិតនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា លេងល្បែងប្រជាប្រិយខ្មែរ...

Posted by The University of Cambodia - UC on Monday, April 12, 2021
ហេតុអ្វីត្រូវជ្រើសរើសមហាវិទ្យាល័យច្បាប់នៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ?
ពិធីចុះអនុស្សរណៈនៃការយោគយល់គ្នារវាង សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា និង សាកលវិទ្យាល័យការពារជាតិក្រោមអធិបតីភាពដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់របស់ បណ្ឌិត កៅ គឹមហួន ស្ថាបនិក ប្រធានក្រុមប្រឹក្សាភិបាល និងជាសាកលវិទ្យាធិការនៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា និង ឯកឧត្តម នាយឧត្តមសេនីយ៍បណ្ឌិត ជា តារា ទីប្រឹក្សា សម្ដេចអគ្គមហាសេនាបតី តេជោ ហ៊ុន សែន និងជាសាកលវិទ្យាធិការនៃសាកលវិទ្យាល័យការពារជាតិ
close Training Program Klahan9 Roadshow Academy on "Supporting Young People to Achieve Their Dream jobs: ASEAN Youth Employment" 15 September 2018
Close Training Program Klahan9 Roadshow Academy on "Supporting Young People to Achieve Their Dream jobs: ASEAN Youth Employment" 15 September 2018
(តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២ សាលាភាសាបរទេស(SFL) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាន និងគមនាគមន៍(CMC) វគ្គផ្ដាច់ព្រ័ត ថ្ងៃទី១៥ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨ ។
(តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២ សាលាភាសាបរទេស(SFL) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យព័ត៌មាន និងគមនាគមន៍(CMC) វគ្គផ្ដាច់ព្រ័ត ថ្ងៃទី១៥ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨ ។
(តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១ រវាងមហាវិទ្យាល័យសិល្បៈនិងមនុស្សសាស្រ្ត(CoAH) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) វគ្គផ្ដាច់ព្រ័ត ថ្ងៃទី១៥ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨ ។ -48:43
(តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១ រវាងមហាវិទ្យាល័យសិល្បៈនិងមនុស្សសាស្រ្ត(CoAH) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) វគ្គផ្ដាច់ព្រ័ត ថ្ងៃទី១៥ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨ ។