សូមរីករាយទស្សនា កម្រងទស្សនីយភាពល្ខោនអប់រំ របស់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា រឿង «វិលវិញ» ដែលទទួលបានជ័យលាភីលេខ ១ ក្នុងកម្មវិធីប្រកួត «មហោស្រពសិល្បៈយុវជនទូទាំងប្រទេសលើកទី ៣» ០៣ មិនា ឆ្នាំ២០១៧ នៅសាលមហោស្រពចតុម្មុខ រាជធានីភ្នំពេញ ។

Center for English Studies students present at the Student Academic Leadership Conference on Wednesday evening, 13 December 2017.
Phnom Penh, 13 December 2017 Public Truth, Malpractice, and Criminal Responsibility in Health Sector
“Public Truth, Malpractice, Criminal Responsibility in Health Sector.”
Phnom Penh, 13 December 2017 “The Council for Research and Creativity presents at the Student Academic Leadership Conference”
The Opening Session of the Student Academic Leadership Conference in the Cambodia Hall on the 10th floor, and Presided Over by Dr. Kao Kim Hourn, The President of The University of Cambodia.
The Council for Research and Creativity presents at the Student Academic Leadership Conference.
(Live) “The Council for Research and Creativity presents at the Student Academic Leadership Conference”