សូមរីករាយទស្សនា កម្រងទស្សនីយភាពល្ខោនអប់រំ របស់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា រឿង «វិលវិញ» ដែលទទួលបានជ័យលាភីលេខ ១ ក្នុងកម្មវិធីប្រកួត «មហោស្រពសិល្បៈយុវជនទូទាំងប្រទេសលើកទី ៣» ០៣ មិនា ឆ្នាំ២០១៧ នៅសាលមហោស្រពចតុម្មុខ រាជធានីភ្នំពេញ ។

The Forum for Success II, 2017 this afternoon 27th April, 2017. The ASEAN Miracle: The Roles and Contribution of New Members of ASEAN (ASEAN Study Center)
ស្ថានីយទូរទស្សន៍អាស៊ីអាគ្នេយ៍តាមរយះកម្មវិធីវេទិកា សេដ្ឋកិច្ចមានកិត្តិយសសូមស្វាគមន៍ ចំពោះការ អញ្ចើញចូលរួមរបស់អតីតនាយករដ្ឋមន្រ្តីនូវ៉ែលហ្ស៊េឡងដ៍ ឯកឧត្តម John Key ដែលបានបង្ហាញពីទស្សនះវិស័យជុំវិញទំនាក់ទំនងកាទូត នៃប្រទេសទាំងពីរ សេដ្ឋកិច្ច ពាណិជ្ជកម្ម វិស័យ សិក្សាអប់រំជាដើម.... សូមរង់ចាំទស្សនាក្នុងពេលឆាប់ៗនេះ !
Phnom Penh, 27 April 2017: The University of Cambodia (UC) in close cooperation with the Embassy of New Zealand in Phnom Penh officially inaugurated the
Phnom Penh, 27 April 2017: Writing and Storytelling Competition 2017 to high school students and 1st & 2nd year university students in Cambodia of The Center for English Studies (CES) of The University of Cambodia(UC).
The Forum for Success II, 2017 this morning 27th April, 2017. The topic is Why Understanding Law Is Important to You and Your Success.
Writing and Storytelling Competition
Phnom Penh, 27 April 2017: Rt. Hon. John Key, Former Prime Minister of New Zealand meets with Scholarship Students supported by Dr. Haruhisa Handa, Chancellor of The University of Cambodia at conference room, 2nd Floor of the UC main building.

Upcoming events

Chancellor