សូមរីករាយទស្សនា កម្រងទស្សនីយភាពល្ខោនអប់រំ របស់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា រឿង «វិលវិញ» ដែលទទួលបានជ័យលាភីលេខ ១ ក្នុងកម្មវិធីប្រកួត «មហោស្រពសិល្បៈយុវជនទូទាំងប្រទេសលើកទី ៣» ០៣ មិនា ឆ្នាំ២០១៧ នៅសាលមហោស្រពចតុម្មុខ រាជធានីភ្នំពេញ ។

The University of Cambodia would like to announce that the new term will start on 20th March 2017
Highlight of Toastmasters public speaking competition Wednesday, January 25, 2017
វគ្គអប់រំតាមរបៀបអន្តរសកម្មស្តីពី «សិទិ្ធរបស់បុគ្គលដែលត្រូវបានចោទប្រកាន់តាមបទបញ្ញាតិ្តនៃក្រមនីតិវិធីព្រហ្មទណ្ឌនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា» ថ្ងៃទី ០៦ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០១៧
ចំណាប់អារម្មណ៍របស់និស្សិតអន្តរជាតិដែលកំពុងសិក្សានៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បន្ទាប់ពីពួកគាត់ទទួលសញ្ញបត្រថ្នាក់ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន លើកទី ២០ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ថ្ងៃទី ២៦ ខែ មករា ឆ្នាំ ២០១៧ ។
The University of Cambodia Warmly Welcomes H.E. Christopher B. Montero , Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of the Philippines to Cambodia, for his Distinguished Public Lecture on “the 50th ASEAN Anniversary” 9 January 2017
The 20th Graduation Ceremony for the Foundation Year Program on January 26, 2017.