សូមរីករាយទស្សនា កម្រងទស្សនីយភាពល្ខោនអប់រំ របស់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា រឿង «វិលវិញ» ដែលទទួលបានជ័យលាភីលេខ ១ ក្នុងកម្មវិធីប្រកួត «មហោស្រពសិល្បៈយុវជនទូទាំងប្រទេសលើកទី ៣» ០៣ មិនា ឆ្នាំ២០១៧ នៅសាលមហោស្រពចតុម្មុខ រាជធានីភ្នំពេញ ។

“The Forum for Success II, 2017" this morning 27th April, 2017. The topic is "Why Understanding Law Is Important to You and Your Success". Join this forum for free at The University of Cambodia!!!
Ambassador of India visits The University of Cambodia (UC) and the naming of the India Room at UC
The Forum for Success II: Education Skills and Jobs under the topic of Me and The World: Why Understanding Global Issues Is Important this morning 25th April, 2017. Join this forum for free at The University of Cambodia!!!
The Forum for Success II: Education Skills and Jobs”. Afternoon Session, 24 April 2017.
Phnom Penh, 24 April 2016: Dr. Kao Kim Hourn, UC Founder, met with Prof David Cohen and Dr. Michael Keller from Stanford University, USA.
“The Forum for Success II, 2017: Education Skills and Jobs”. On 24 April 2017, Morning Session.
The Forum for Success II, 2017: Education Skills and Jobs”. On 24 April 2017, Free Entry!!!

Upcoming events

Chancellor