សូមរីករាយទស្សនា កម្រងទស្សនីយភាពល្ខោនអប់រំ របស់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា រឿង «វិលវិញ» ដែលទទួលបានជ័យលាភីលេខ ១ ក្នុងកម្មវិធីប្រកួត «មហោស្រពសិល្បៈយុវជនទូទាំងប្រទេសលើកទី ៣» ០៣ មិនា ឆ្នាំ២០១៧ នៅសាលមហោស្រពចតុម្មុខ រាជធានីភ្នំពេញ ។

On 22 March 2018, GFX Investment Co., Ltd. held a workshop at UC entitled "Job Opportunities Information Dissemination."
309 students graduated from the Center for English Studies (CES) at The University of Cambodia at the 18th CES Graduation Ceremony presided over by H.E. Dr. Kao Kim Hourn, Founder, Chairman of the Board of Trustees, and President of The University of Cambodia on August 26, 2017.
Learning to feature agriculture news by CMC students, “Radish Plant” in Kong Pisey district, Kampong Speu province.
90 students graduated from the Foundation Year Program, Promotion 14, Term II Academic Year 2015-2016, at The University of Cambodia at the 21st Graduation Ceremony for the Foundation Year Program on August 19, 2017.
The University of Cambodia Students who successfully completed the UC weekend workshop on How to Write Quality Research Papers.
The 3rd Training Workshop on Strengthening Internal Quality Assurance Organized by The University of Cambodia on 6-8 July 2017.
110 students graduated from the Center for English Studies (CES) at The University of Cambodia at the 17th CES Graduation Ceremony on May 31, 2017.
The University of Cambodia (UC) is very pleased to announce that we are now offering new language programs which are open to the public: 1. Thai as a Second Language Program (Part-time and full-time class) 2. Thai Language for Business (Part-time and full-time class) Our new terms are open every 2 months. Please come to take a placement test at your convenience.