សូមរីករាយទស្សនា កម្រងទស្សនីយភាពល្ខោនអប់រំ របស់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា រឿង «វិលវិញ» ដែលទទួលបានជ័យលាភីលេខ ១ ក្នុងកម្មវិធីប្រកួត «មហោស្រពសិល្បៈយុវជនទូទាំងប្រទេសលើកទី ៣» ០៣ មិនា ឆ្នាំ២០១៧ នៅសាលមហោស្រពចតុម្មុខ រាជធានីភ្នំពេញ ។

Activities of Graduate Students doing Chapter Summary Presentation of Educational Sociology Course in Term 3.
ជំនាញជីវិត ៖ “ការតាំងពិព័រណ៍ សិល្បៈច្នៃប្រឌិត” នៅសាកលវិទ្យាល័យ កម្ពុជា
អាហារូបករណ៍ ១០០ភាគរយ ៥០០ កន្លែងសម្រាប់ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ
Announcement on The University of Cambodia Now Offering Over 1,400 Scholarships for 2017-2018
សិស្សនិទ្ទេ A ទាំងអស់ក្នុងឆ្នាំសិក្សា២០១៧នេះ នឹងទទួលបានអាហារូបករណ៏ ១០០%
In the morning of 6th October 2017, the Founder of Oasis of Hope Organization with 11 volunteer students from Taiwan came to pay a visit at The University of Cambodia for the purpose of sending the students to get their higher education degree at The University of Cambodia in the future.
On October 06, 2017, The University of Cambodia-UC met with Prof. Dr Aung Myint , representatives from Mandalay University, Myanmar to discuss ways of future collaboration.
Student To Employee by the Effective Business Management Co., Ltd