សូមរីករាយទស្សនា កម្រងទស្សនីយភាពល្ខោនអប់រំ របស់និស្សិតសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា រឿង «វិលវិញ» ដែលទទួលបានជ័យលាភីលេខ ១ ក្នុងកម្មវិធីប្រកួត «មហោស្រពសិល្បៈយុវជនទូទាំងប្រទេសលើកទី ៣» ០៣ មិនា ឆ្នាំ២០១៧ នៅសាលមហោស្រពចតុម្មុខ រាជធានីភ្នំពេញ ។

The University of Cambodia held an Honorary Doctoral Degree Ceremony for Tan Sri Tony Fernandes on 10 May 2017 at the SEATV Auditorium. UC also unveiled the Tony Fernandes School of Business, complete with its new logo, and inaugurated the AirAsia Hall, both of which are on the 8th floor of the main campus building.
The University of Cambodia hosted a Distinguished Public Lecture on “ASEAN – Navigating Geo-Political Headwinds” by H.E. Michael Tan, Ambassador Extraordinary, and Plenipotentiary of the Republic of Singapore to the Kingdom of Cambodia, and Inauguration of the Singapore Room on May 5, 2017.
The EU-Share Batch 3 students talk about the College of Social Sciences and The University of Cambodia during their exchange program for 4 months at The University of Cambodia.
Awarding Ceremony to the 3 winning students in the Second English Language Writing & Story Telling Competition which was hosted by The Center for English Studies (CES) at The University of Cambodia on May 3, 2017.
Student Activities at The University of Cambodia for Term 2 Academic Year 2017-2018 on Wednesday, March 14, 2018.
The University of Cambodia concluded the 107th International Women’s Day under the theme of “Women Peace Together for Peace” on March 13, 2018.
The University of Cambodia warmly welcomed H.E. Dr. Ingo Karsten, Ambassador Extraordinary, and Plenipotentiary of the Federal Republic of Germany to the Kingdom of Cambodia, for his distinguished lecture on “50 Years of Cooperation between Germany and Cambodia”​ and the Inauguration of the Germany Room on 13th March 2018. (Videos)
The Inauguration of the New Zealand Room presided by the Right Honorable John Key, Former Prime Minister of New Zealand, and His Excellency Dr. Kao Kim Hourn, Founder, Chairman of the Board of Trustees and the President of The University of Cambodia and The Meeting with Dr. Haruhisa Handa’s Scholarship Students Featuring Rt. Hon. John Key, Former Prime Minister of New Zealand at the Conference Room of The University of Cambodia on 27 April 2017.