The students from JOHN GIVONETTI GIVING came to pay a visit to The University of Cambodia in the morning of 31st May 2018.

(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យអប់រំ(CoE) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) ស្ថិតក្នុងពូលC ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យអប់រំ(CoE) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) ស្ថិតក្នុងពូលC ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យច្បាប់(CoL) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រសង្គម(CoSS) ស្ថិតក្នុងពូលA ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី១សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យច្បាប់(CoL) ប្រកួតជាមួយ មហាវិទ្យាល័យវិទ្យាសាស្ត្រសង្គម(CoSS) ស្ថិតក្នុងពូលA ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ។
On August 25th , 2018, The University of Cambodia held the Comprehensive Exit Exam for Master’s Degree Programs, Promotion 10,11,12 and 14 Academic Year 2017-2018 and Good luck to all students taking the exams.
Activities of the first day (24-August-2018) of Camp Screening “iMedrix/ Unigen EKG Services” “Good HEALTH is The Best WEALTH”
On the 20th and 21st August 2018, staff and students from The University of Cambodia disseminated scholarship information about UC at national exam stations in Phnom Penh and a number of provinces in Cambodia.
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី២ រវាងសាលាតេជោសែន កិច្ចការរដ្ឋាភិបាល និងទំនាក់ទំនងអន្តរជាតិ(TSS) ប្រកួតជាមួយ សាលាភាសាបរទេស(SFL) ស្ថិតក្នុងពូលB ថ្ងៃទី១៩ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។