College of Media and Communications

(LIVE) Special Program official Inauguration of Brunei Room at The University of Cambodia 10th Floor, The UC Building Date: 27th August 2018.
(ផ្សាយផ្ទាល់៖) ពិធីដាំដើមរំដួល ក្រោមអធិបតីភាព ឯកឧត្តម កាស្មឺហាន ប៉េនហ្គីរ៉ាន តាហឺ ឯកអគ្គរាជទូតប្រទេសប្រ៊ុយណេ ដារូសាឡឹមប្រចាំព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា។ ថ្ងៃទី២៧ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
សកម្មភាពថ្ងៃទី ៣ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៦ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ នៃ ជំរុំផ្ដល់សេវាពិនិត្យបេះដូង ‌‍‍«អាយមេឌ្រីត / យូនីហ្គិន អ៊ីខេហ្ស៊ី» សុខភាពល្អ គឺ ជាទ្រព្យដ៏ប្រសើរ ថ្ងៃទី ២៤-២៦ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ក្រុងច្បារមន- ខេត្តកំពង់ស្ពឺ នាំមកជូនលោក-អ្នក ដោយ សកម្មភាពទទួលខុសត្រូវសង្គម នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
សកម្មភាពថ្ងៃទី ២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ នៃ ជំរុំផ្ដល់សេវាពិនិត្យបេះដូង ‌‍‍«អាយមេឌ្រីត / យូនីហ្គិន អ៊ីខេហ្ស៊ី» សុខភាពល្អ គឺ ជាទ្រព្យដ៏ប្រសើរ ថ្ងៃទី ២៤-២៦ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨ ក្រុងច្បារមន- ខេត្តកំពង់ស្ពឺ នាំមកជូនលោក-អ្នក ដោយ សកម្មភាពទទួលខុសត្រូវសង្គម នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី២) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យអប់រំ(CoE) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) ស្ថិតក្នុងពូលC ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។
(ផ្សាយផ្ទាល់÷តង់ទី១) កម្មវិធីប្រកួតកីឡាបាល់ទាត់បុរស តាមមហាវិទ្យាល័យឆ្នាំ២០១៨ របស់សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជាគូទី២សប្ដាហ៍ទី៣ រវាងមហាវិទ្យាល័យអប់រំ(CoE) ប្រកួតជាមួយ សាលាសិល្បៈច្នៃប្រឌិត(SCA) ស្ថិតក្នុងពូលC ថ្ងៃទី២៥ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៨។