វគ្គបំប៉នពីការថតរូប និងមុខងារប្រើប្រាស់កាម៉េរា ដល់និស្សិត កំពុងសិក្សាជំនាញសិល្បៈនិងការសិក្សាអំពីព័ត៌មាន នៅថ្នាក់ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន និង ឆ្នាំទី២ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា នាព្រឹកថ្ងៃសៅរ៍ ទី ១៦ ខែវិច្ឆិកា ២០១៩។

Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream - Rule of Law Importance" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream - Information Reliability" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream - Freedom of Movement" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream: Progress" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream: Focus on People" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017
Please listen to Dr Kao Kim Hourn, President of The University of Cambodia, give his remarks on "The ASEAN Dream - Law Problems" at the World Economic Forum which was held in Phnom Penh from May 10-12, 2017
កុមារគឺជាទំពាំងស្នងឫស្សី នៅក្នុងសង្គម គ្រួសារ និងប្រទេសជាតិទាំងមូល ពួកគេគឺជាអ្នកដឹកនាំដ៏ឆ្នើមទៅថ្ងៃអនាគត ។ សាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា សូមចូលរួមអបអរសាទរទិវាកុមារអន្តរជាតិ ថ្ងៃទី ០១ មិថុនា ឆ្នាំ២០១៧។